sinds 1953

Over Ons

De Choicy-Gerbera is een concept van gerberakwekerij LG Flowers. LG Flowers is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en is gespecialiseerd in het telen van Gerbera’s. Tegenwoordig is het bedrijf 11.5 hectare groot, 23 voetbalvelden, en worden er 38 soorten gekweekt waarvan 15 soorten uit eigen veredeling komen.

Mike en Joyce, de derde generatie van de familie Lansbergen, staan nu aan het roer van het bedrijf. Hun Opa P. Lansbergen is de gerberakwekerij in 1953 begonnen en de vader en ooms van Mike en Joyce hebben de passie voor het telen van gerbera’s met paplepel ingegoten gekregen. Het is niet vreemd dat  de drie broers de tuin van hun vader daarom hebben overgenomen. LG Flowers heeft zich altijd gericht op de eindgebruikers van gerbera’s en is al vroeg begonnen met het maken van boeketten voor leveranciers.

Tegenwoordig gaat LG Flowers nog een stap verder door consumenten zelf te bereiken met de Choicy Gerbera. Joyce Lansbergen zegt hierover: ‘De Choicy Gerbera is een product dat de consument wil kopen en dat wij willen telen’. Met Choicy Gerbera laat LG Flowers consumenten inspireren, omdat je zoveel met de gerbera’s kunt doen. ‘Bovendien willen wij met deze website de consument echt betrekken bij LG Flowers. Bijvoorbeeld door middel van de filmpjes over wat er zich dagelijks afspeelt in de kas.’ aldus Joyce Lansbergen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Choicy-Gerbera? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Joyce Lansbergen staat u graag te woord. U kunt uw vragen of opmerkingen ook via facebook stellen.

Joyce Lansbergen

E joyce@lgflowers.nl